Uitslag wedstrijd

Uitreiking2

Enige tijd geleden toen ik voor het eerst weer met de wandelgroep mee ging nam Peter Mooij Lenie en mij een interview af. Hierover is toen een verslagje gemaakt en op de website gezet. In dat verslag hadden Lenie en ik een prijsvraag bedacht over dat interview: Wat vraag Peter eigenlijk? We hebben daarop maar liefst 2 inzendingen ontvangen!!! Het was dus een enorme klus voor de jury om al die inzendingen uit te zoeken. Uiteindelijk heeft Wilma Assink de prijs gewonnen met haar inzending:

“Je hebt waarschijnlijk de hele weg lopen burlen en snurk geluiden gemaakt van blijdschap dat je weer mocht dartelen in het bos”.

Op haar vraag wat nou de echte reden was dat Lenie zo moest lachen moesten we allebei het antwoord schuldig blijven. We wisten het zelf niet meer. Ik kan mij voorstellen dat het iets in de trant was van: Peter: “En Messica, hoe is de eerste wandeling gegaan?” Messica: “Nou de schroeven ben ik niet verloren of zo, het been zit nog vast”.

De enorme beker werd overhandigd aan Wilma die zowat een hernia kreeg van het tillen. Ook werd er nog een medaille uitgereikt voor het prestatie omdat ze zo snel revalideert. Ze haalt me nog in!!!

Hier de foto’s van de uitreiking van de jury aan Wilma. Zij moet een nieuwe prijzenkast gaan bouwen want deze beker past absoluut niet in de huidige!

Uitreiking enorme prijs Uitreiking2

 

De joggende reporter, Messica