Dinsdag 28 mei hebben de nieuwe lopers van Trim-Apeldoorn hun prestatieloop gehouden.

Gedurende acht weken is er door de meesten tweemaal per week getraind om van (soms) niets naar iets te komen. Het resultaat mag er zijn.
Om 19.00 uur werd verzameld bij de Asselssestraat/lantaarnpaal waarna de nieuwe lopers en de overige trim/loopgroepen hun warming-up begonnen.
Vooraf werden toch nog wel een groot aantal gespannen gezichten waargenomen. Maar.. die waren er niet alleen bij de nieuwelingen. Ook bij de reguliere trimmers zag je soms de spanning.
Rond kwart over zeven werd de start toeter gegeven en begon via een ingenieus systeem de tijd te lopen.
DE TOTALE dinsdag-avond trim-groep begon aan hun prestatieloop.
Erg mooi om al die sportievelingen te zien vertrekken.
Er werd aan tijdmeting gedaan zodat de trimmers hun eigen prestaties in de toekomst, niet alleen op de baan tijdens de Cooper-test, maar ook tijdens een cross/prestatieloop kunnen meten en vergelijken.

De klok,overigens, werd mogelijk gemaakt door Runnersworld. Na bijna twintig minuten was de eerste alweer binnen. Arend had weer eens vleugels gekregen.

De nieuwe trimmers druppelden binnen vanaf moment 25.52 tot uiteindelijk 50.13. Een groot verschil in tijd, maar voor een ieder een TOP-prestatie. Er is dan ook een groot verschil in leeftijd……., dus dat tijd verschil mag er ook zijn. De tijden van de nieuwe lopers worden nog bekendgemaakt via hun eigen nieuwsbrief.
Nog een aantal genoteerde tijden van prominenten; Pierre 22.05, Pauline 23.10, Chris 27.14 en Riemer 28.57, Jan 50.13.

Bijzondere aandacht voor Ayan (32.13) die samen met Gea een tandem vormde tijdens deze cross.

Onderweg werden de lopers op twee punten vakkundig en veilig door de klaarover-trimmers naar de nadere kant van het Lammertspad geholpen.
De prestatie werd na de finish gevierd met een lekker ijsje. Trimmers,jullie allen bedankt voor het sparren van de nieuwe trimmers op deze mooie dinsdag avond.

Trainers Gea, Rikje, Arend en Jan bedankt voor het op een hoger niveau brengen van een grote enthousiaste groep nieuwe trimmers,die natuurlijk vaak en regelmatig komen deelnemen aan de reguliere trim-momenten en bestuur-leden bedankt voor ieders inzet zodat het geheel georganiseerd kon worden.

Wim Koolwijk.

Om alle foto’s te bekijken, klik HIER!