Bij vorige jubilea heeft TRIM Apeldoorn altijd geld ingezameld voor goede doelen.  Ook voor het 50-jarig jubileum heeft het Bestuur twee goede doelen geselecteerd, waarvan wij vinden dat die een steuntje in de rug kunnen gebruiken:

hartstichting nieuwe logo

De Hartstichting omdat die cruciaal werk verricht voor mensen die te maken hebben met hartziektes waarbij hartfalen in toenemende mate het probleem gaat vormen.

Bij Trim is dit iets wat bij ons ouder wordend trimbestand een reëel risico vormt, ook omdat er door de voortschrijdende behandelingsmogelijkheden steeds minder mensen overlijden. Bij Trim kennen we best veel mensen die door deze ontwikkelingen ondanks een hartkwaal prima kunnen sporten.

Aan de missie van de Hartstichting: Hart- en vaatziekten verslaan! doen wij als Trim Apeldoorn mee door mensen op een ontspannen manier in beweging te krijgen en te houden.

Drukwerk

De Bas van der Goor Foundation omdat die zich inzet voor mensen met diabetes.

De missie van de Bas van der Goor Foundation is: De kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbeteren door middel van sport en bewegen.
Waarbij voorop staat dat sporten een essentieel onderdeel kan vormen van hun leven en welzijn en daarmee het aanpakken van diabetes.
We weten dat bij TRIM APELDOORN velen te maken hebben met diabetes. Kort geleden werd nog diabetes ontdekt bij een van de kinderen van één van onze trainers! En dan zie je wat voor impact dat heeft op het hele gezin.

Werkwijze

Kokers-voor-op-siteVoor beide doelen hebben we een doorzichtige buis aangeschaft, die op alle Trimmomenten aanwezig zal zijn. Iedere bijdrage is natuurlijk welkom, van € 0,10 tot welk bedrag dan ook. We denken de komende maanden met jullie steun een leuk bedrag te kunnen ophalen. Ieder week kan een ieder dus zien wat er in “de buizen” is bijgekomen.
En regelmatig zullen we verslag doen van de stand van zaken, via de Nieuwsbrief en op de website:

50jaar.Trim-Apeldoorn.nl

Zoals alles bij TRIM, niets moet, alles mag, dus je bent helemaal vrij om al dan niet wat in de buizen te deponeren.

Op ons feest op 24 september 2016 zullen we het bedrag overhandigen aan vertegenwoordigers van beide goede doelen.

In de komende periode zullen we via de site ook aandacht besteden aan de relatie sporten en de Hartstichting en sport- en bewegen zoals de Bas van de Goor Foundation daar naar kijkt.