Trim Apeldoorn gaan meedoen met de Sportweek die de Gemeente Apeldoorn organiseert in de week van 21 tot en met 28 april 2012.

De bedoeling is om “de Apeldoorners” die nog niet echt actief zijn, maar daar wel over denken, bijvoorbeeld als goed voornemen voor 2012, te helpen van “de bank af te komen”. En dus kennis te laten maken met sporten, in ons geval dus met het sporten via Trim Apeldoorn.

Het is onze doelstelling om de deelnemers in een periode van 8 weken zo ver te brengen dat ze in staat zijn om 5 kilometer hard te lopen.

Tevens is er de mogelijkheid om, als beginner, aan te sluiten bij onze wandelgroepen.

De kosten voor deze 8 weken hardlopen bedragen € 20,00, daarvoor ontvang je een T-shirt met logo van Trim Apeldoorn, de coaching en neem je deel aan een afsluitende activiteit. Ook ontvang je bij de afsluiting nog een gadget. Na die 8 weken kan je vrijblijvend deelnemen aan ons reguliere programma, waarbij je dan € 1,00 per keer, dat je aanwezig bent, betaald. Dat reguliere programma staat op deze website.

De momenten waarop beginners, tijdens de Sportweek, zich bij ons kunnen melden zijn:

Dinsdagavond 24 april 2012 om 19.00 uur en zaterdagmorgen 28 april 2012 om 09.00 uur.

Degenen die zich op deze momenten aanmelden worden apart ontvangen en gedurende deze 8 weken begeleidt door een aantal trainers die zich speciaal op deze doelgroep richten.

Trim Apeldoorn heeft géén clubhuis en/of omkleedfaciliteiten, dus kom al in je sportoutfit naar het verzamelpunt.
Wel kan je eventueel wat spullen kwijt in een auto van een van de trainers.

De gemeente Apeldoorn zal de doelgroep via de campagne “Apeldoorn komt van de bank” uitgebreid op de hoogte brengen van de aangeboden activiteiten, onder andere dus die van TRIM Apeldoorn.

Dus ken je mensen in je omgeving waarvan je weet dat die wellicht geïnteresseerd zijn of goede voornemens hadden, roep ze op om tijdens de Sportweek naar TRIM Apeldoorn te komen en onze website te bezoeken.