Debby Weber (Check hier haar Facebook account) liep al een tijdje met plannen rond om in Apeldoorn de Achmea Acht van Apeldoorn mee te lopen. Die 8 kilometer vond ze wel een mooie uitdaging, maar een blessure zat haar plannen in de weg. Toen in de zomer van 2012 haar buurman haar tipte over een beginnersgroep bij Trim Apeldoorn hoefde ze niet lang na te denken en schreef ze zich in. De opbouw beviel haar uitstekend, en over de begeleiding niets dan lof. De persoonlijke aandacht die de trainsters van Trim Apeldoorn gaven was erg waardevol. De groep groeide gestaag in conditie en was elke keer weer trots als er een volgende mijlpaal bereikt werd. De prestatieloop aan het einde van de trainingsperiode, 5 km, was erg leuk en gaf echt het gevoel van ‘YES’.
Na de training voor beginners is Debby bij de Trim gaan trainen voor de Acht van Apeldoorn die ze op 3 februari j.l. prima heeft gelopen, zelfs sneller dan ze van zichzelf had verwacht.
Debby is inmiddels verslingerd aan het hardlopen en wordt zelfs onrustig als ze een keer een training moet overslaan. Haar advies: Ga ook hardlopen bij Trim Apeldoorn, het is daar ongedwongen, gezellig en motiverend.

Wil jij ook meedoen aan de beginnersgroep? Lees HIER!