Op donderdag 7 juni gaat onze voorzitter Jeroen Nollet samen met een drietal collega’s de Alpe d’Huez beklimmen met zijn racefiets voor het KWF. Op deze manier probeert hij een steentje bij te dragen om deze rot ziekte, die zowel zijn vader als moeder heeft getroffen te elimineren. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker!

Zijn doel is¬†om de Alpe d’Huez 3 keer te gaan beklimmen. Om dat te kunnen realiseren is hij nu hard aan het trainen. Elke week loopt hij natuurlijk 2x in de week hard bij Trim Apeldoorn en is hij sinds een aantal maanden hard aan het spinnen in de sportschool. Hij heeft al de ronde van Arnhem gereden waarin al een paar leuke klimmetjes zaten. De komende weken zullen er meer trainingsritten volgen.

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderzoek dat men doet om kanker uit de wereld te helpen, klik dan op de onderstaande link en doneer.

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/PersonalParticipantPage.aspx?personId=21043&personTypeId=Participant